Over ons
Team DoorwerkRegeling

De doorwerkregeling voor gepensioneerden.
Voordelig voor alle partijen

DoorwerkRegeling
Het adviesteam van Doorwerkgever is DoorwerkRegeling. Het team houdt zich bezig met werkgevers die (willen) doorwerken met eigen werknemers na pensionering. Team DoorwerkRegeling helpt deze bedrijven bij het implementeren van de doorwerkregeling. Nu de inzet van doorwerkers steeds meer geaccepteerd is bij bedrijven, zullen zij ook meer na moeten denken over het gebruik van de juiste wet- en regelgeving. Daarbij moeten afwegingen gemaakt worden tussen de ene kant de wenselijkheid om de juiste doorwerkers in te zetten en de andere kant om zo min mogelijk werkgeversrisico’s op te lopen.

Wat doet Team DoorwerkRegeling? 

Het team DoorwerkRegeling helpt de bedrijven bij de implementatie van de doorwerkregeling. De ondersteuning bestaat uit een toelichting op de inhoudelijke functionaliteit van de doorwerkregeling, een vergelijking ten opzichte van de werkwijze die tot dan toe gebruikt wordt en indien van toepassing een advies over de mogelijke transitie van bestaande doorwerkers naar de doorwerkregeling. Team DoorwerkRegeling is het adviesteam van Doorwerkgever B.V..

Wie is Doorwerkgever? 

Doorwerkgever is specialist op de uitvoering van de doorwerkregeling. Op basis van de ontwikkelde doorwerkregeling werken gepensioneerden bij honderden verschillende opdrachtgevers door heel Nederland. Niet alle werkgevers kunnen of willen doorwerken regelen binnen hun eigen organisatie. Doorwerkzaken uitbesteden aan een gespecialiseerde partner als Doorwerkgever heeft veel voordelen. En steeds meer gepensioneerden willen na hun pensioen doorwerken, of dit nu bij hun huidige werkgever is, in een flexibele bijbaan of als professional. Doorwerkgever voert het voor u uit.

 

Doorwerken na je pensioen

Benieuwd naar alle voordelen van de doorwerkregeling? Laat je naam en e-mailadres achter en lees er alles over in onze whitepaper.

You have Successfully Subscribed!

Afspraak maken

Ik wil graag een afspraak inplannen

Wij hebben uw verzoek in goede orde ontvangen.